Overslaan en naar de inhoud gaan

Routinier Ferry de Regt keert terug bij Helmond Sport

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 14:18

De 30-jarige Ferry de Regt keert terug bij Helmond Sport. De Venlonaar heeft zijn krabbel gezet onder een eenjarig contract.

Dat meldt de Brabantse eerste divisionist op de clubsite.

Oude nest
Voor de Venlonaar betekent de overstap van TOP Oss naar Helmond Sport een terugkeer op het oude nest. De Regt speelde tussen 2012 en 2015 al 83 wedstrijden voor Helmonders. "Het geeft me een goed gevoel om weer voor Helmond Sport te mogen spelen, mede door de mooie plannen die er binnen de club zijn. Ik hoop hier mijn steentje aan bij te dragen", zegt de verdediger.

Ervaring
Algemeen directeur Leon Vlemmings is blij met de ervaren aanwinst. "Ferry is een zeer volwassen, ervaren speler", zegt hij. "Een kwaliteit die we het afgelopen seizoen in de selectie hebben gemist en waar we dus gericht naar hebben gezocht."

Blessure
De Regt begon zijn carrière bij VVV-Venlo. Daarna verkaste hij naar Helmond Sport. Vervolgens maakte hij de overstap naar Fortuna Sittard om daarna bij TOP Oss te belanden. Vanwege een zware blessure kwam hij in Oss amper aan de bak.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen