Overslaan en naar de inhoud gaan

Routinier Ferry de Regt keert terug bij Helmond Sport

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 14:18

De 30-jarige Ferry de Regt keert terug bij Helmond Sport. De Venlonaar heeft zijn krabbel gezet onder een eenjarig contract.

Dat meldt de Brabantse eerste divisionist op de clubsite.

Oude nest
Voor de Venlonaar betekent de overstap van TOP Oss naar Helmond Sport een terugkeer op het oude nest. De Regt speelde tussen 2012 en 2015 al 83 wedstrijden voor Helmonders. "Het geeft me een goed gevoel om weer voor Helmond Sport te mogen spelen, mede door de mooie plannen die er binnen de club zijn. Ik hoop hier mijn steentje aan bij te dragen", zegt de verdediger.

Ervaring
Algemeen directeur Leon Vlemmings is blij met de ervaren aanwinst. "Ferry is een zeer volwassen, ervaren speler", zegt hij. "Een kwaliteit die we het afgelopen seizoen in de selectie hebben gemist en waar we dus gericht naar hebben gezocht."

Blessure
De Regt begon zijn carrière bij VVV-Venlo. Daarna verkaste hij naar Helmond Sport. Vervolgens maakte hij de overstap naar Fortuna Sittard om daarna bij TOP Oss te belanden. Vanwege een zware blessure kwam hij in Oss amper aan de bak.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen