Man ernstig mishandeld in woning aan Roserije in Maastricht (28 jun 2020)

Beide verdachten van Maastrichtse roofmoord langer vast

De rechter heeft maandag besloten om zowel Wim K. (47) als Richard S. (24) langer vast te houden. Het duo zit vast voor een roofmoord in Maastricht. Volgens justitie schopten en sloegen zij een man dood in diens woning aan de Roserije

Roserije dood moord Maastricht (28 juni 2020)
Telefoongesprekken lijken 'trotse' moordenaar te onthullen

Telefoongesprekken rondom de gewelddadige dood van een 47-jarige man in Maastricht geven een schokkend beeld van het incident. De hoofdverdachte schept daarin op over de fatale mishandeling.

Man ernstig mishandeld in woning aan Roserije in Maastricht (28 jun 2020)
Computer en televisie van doodgeslagen man gestolen

De 47-jarige man die op 28 juni werd doodgeslagen in Maastricht, werd mogelijk slachtoffer van een roofmoord. Onder meer zijn computer, portemonnee en televisie zijn gestolen na de brute mishandeling.

Man ernstig mishandeld in woning aan Roserije in Maastricht (28 jun 2020)
Negen tips na uitzending over mishandeling in Maastricht

De politie heeft negen tips gekregen over een mishandeling in Maastricht op 28 juni waarbij een man zwaargewond raakte.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten