Vloggende tbs'er Dennie in Rooyse Wissel Oostrum

Agenten niet vervolgd voor doodschieten ontsnapte tbs'er

De agenten die in maart een ontsnapte tbs'er doodschoten op een industrieterrein bij Ochten in Gelderland worden niet strafrechtelijk vervolgd.

ANP-346448690
'Nergens plek voor uitbehandelde tbs'ers'

Tbs-kliniek De Rooyse Wissel kan uitbehandelde tbs-patienten niet kwijt. Reden is dat gemeenten patiënten die in de laatste fase van hun behandeling zitten, niet willen huisvesten.

Vloggende tbs'er Dennie in Rooyse Wissel Oostrum
Door tbs-vlogger gegijzelde chauffeur: 'Ik was doodsbang'

Twee tbs'ers bedreigden tijdens de ontsnapping uit een kliniek in maart een behandelaar en sloegen in een taxi op de vlucht. De gegijzelde taxichauffeur spreekt voor het eerst over zijn ervaringen: 'Ik wist echt niet wat me overkwam en was bang dat hij mij zou doodschieten'.

ANP132353734
Tbs'er smokkelde honderden pillen in kliniek Rooyse Wissel

Een patiënt van de Rooyse Wissel heeft liefst 380 dexamfetaminepillen ingeleverd bij het personeel van de tbs-kliniek. De kliniek in Oostrum is een onderzoek gestart en heeft aangifte gedaan van bezit van harddrugs.

Gevangenis (16 dec 2019)
Geen bezoek en geen verlof voor gevangenen

Gevangenen en tbs-patiënten mogen vanwege de coronacrisis voorlopig geen bezoek ontvangen.

toneel istock (5 mrt 2020)
Tbs'ers Oostrum in toneelstuk met buurtbewoners

In het nieuw toneelstuk van tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Oostrum spelen naast patiënten en medewerkers óók omwonenden mee.

Vloggende tbs'er Dennie in Rooyse Wissel Oostrum
Doodgeschoten tbs'er blijkt vlogger Rooyse Wissel

De ontsnapte tbs'er, die zondag door de politie werd doodgeschoten, blijkt de patiënt te zijn die in het verleden vlogde vanuit de Oostrumse kliniek De Rooyse Wissel.

ANP-352673139
'Enkelband tbs'er in drie maanden tijd amper gebruikt'

Een proef waarbij tbs'ers een enkelband krijgen tijdens hun verlof, levert nog weinig aanvragen op.

ANP-346450143
Tbs'er gijzelde therapeut in kliniek Rooyse Wissel

Een 32-jarige tbs'er heeft een sociotherapeut van tbs-kliniek de Rooyse Wissel gegijzeld en gedreigd haar keel door te snijden. Hij pakte de vrouw van achter vast en hield een scheermesje tegen haar keel.

Drie jaar cel voor verkrachting medewerkster tbs-kliniek

Tbs'er Jacob P. (31) is veroordeeld tot drie jaar cel en (opnieuw) tbs voor verkrachting van een medewerkster van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten