Overslaan en naar de inhoud gaan

Roosterse BC opent competitie met ruime zege

Geplaatst opzaterdag 7 september 2019 - 21:41

Roosterse BC is de competitie in de badmintoneredivisie met een ruime zege begonnen.

Het team uit Roosteren moest het in Haarlem opnemen tegen promovendus Amor GS uit Groningen en won met 8-0.

Dorien Lups
Roosterse BC speelde in Noord-Holland voor het eerst weer met Dorien Lups. De Maastrichtse badmintonster speelde de afgelopen zes jaar elders en is nu naar de Limburgse eredivisionist teruggekeerd. Ook de Zwitserse Nadia Fankhauser en de Noor Markus Barth zijn nieuw bij het team uit Roosteren.

Dubbels
Nico Hermans en Rick Steuten openden de competitie door Brent Marsingh en Rick Wilbers met 21-11 en 21-16 te verslaan en in het vrouwendubbel waren Lups en Fankhauser te sterk voor Bianca Oosterhaven en Marjolein Stam.

Enkelspel
Markus Barth, Wendy Hoeve, Rick Steuten en Dorien Lups pakten daarna punten voor Roosterse BC door hun enkelspel te winnen. Ook in het gemengd dubbel was de tegenstander niet opgewassen tegen het Limburgse team.

Roosterse BC gaat de komende weken op Drop Shot BC en Hoornse BV en komt pas op 28 september in eigen huis in actie. Dan is Amersfoort 1 de tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen