Overslaan en naar de inhoud gaan

Roosterse BC handhaaft zich in Eredivisie badminton

Geplaatst opzondag 19 januari 2020 - 20:53

De mannen en vrouwen van Roosterse BC spelen ook volgend jaar in de Eredivisie.

Zij moesten dit weekend in de handhavingspoule punten pakken om op het hoogste niveau te kunnen blijven spelen en deden daarvoor een speciaal beroep op Markus Barth, de Noorse international.

Twee overwinningen
Zaterdag moest Roosterse BC in Groningen aantreden tegen Amor GS en mocht met een 6-2 overwinning huiswaarts keren. Zondag kreeg het team uit Roosteren Smashing op bezoek. Ook de ploeg uit Wijchen bleek was niet opgewassen tegen Roosterse BC en verloor met 6-2.

Barth
Markus Barth won in het enkelspel met 21-12 en 21-10 van Yannic Smeets, maar verloor met Novi Wieland in het gemengd dubbelspel met 18-21, 21-13 en 16-21 van Lieke Maes en Roij Reijbroek. Zaterdag had Barth met twee winstpartijen bijgedragen aan de winst op Amor.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen