Roosterse BC wint Limburgse derby met overmacht

De badmintonners van Roosterse BC hebben de derby in de eredivisie tegen Victoria BC gewonnen.

Badminton: Roosterse en Victoria bijna veilig

Zowel Roosterse als Victoria heeft dit weekend een 5-3 zege geboekt. Victoria deed dat thuis tegen Van Zijderveld uit Amstelveen en Roosterse eveneens thuis tegen Hoornse.

Badminton: Victoria bijna veilig na zege op concurrent

Victoria heeft een zege geboekt op concurrent TFS Barendrecht: 5-3.

Badminton: Roosterse wint en leidt in handhavingspoule

Roosterse heeft de leidende positie in de handhavingspoule verstevigd door een zege op Barendrecht: 6-2.

Limburgse badmintonderby eindigt onbeslist

De derby tussen Roosterse en Victoria in de eredivisie badminton is in een gelijkspel geëindigd: 4-4.

Badminton: nederlagen voor Roosterse en Victoria

Beide Limburgse eredivisieteams in het badminton hebben zaterdag verloren. Roosterse deed dat thuis tegen Duinwijck: 3-5. Victoria verloor in Almere met 7-1.

Twee keer Limburgs badmintonverlies

Beide Limburgse badmintonteams hebben hun openingswedstrijd verloren. Roosterse en Victoria waren niet opgewassen tegen respectievelijk Van Zundert/Velo en TFS Barendrecht: 6-2 en 5-3.

Roosterse pakt drie punten tegen ijzersterk Amersfoort

De eredivisie badminton zit in de beslissende fase. Daarin behaalde Roosterse BC drie belangrijke punten tegen een op oorlogssterkte aangetreden Amersfoort.

Roosterse heerst op LK badminton

Op het uitgeklede Limburgs kampioenschap badminton - de meeste eredivisiespelers bedankten voor de eer - was Roosterse BC grootverdiener.

Roosterse heeft geen kind aan promovendus

Roosterse BC heeft in de eredivisie badminton met 8-0 gewonnen van promovendus Smashing uit Wijchen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten