Badminton

Roosterse badmintonners delen punten met BC Amersfoort

De badmintonners van Roosterse BC hebben in de Juliana van Stolberghal in Amersfoort de punten gedeeld met de eredivisionist uit die plaats. De wedstrijd eindigde in 4-4.

Wegwerkzaamheden 's nachts
Onderhoud: A2 tussen Born en Roosteren dicht

Vanwege wegwerkzaamheden wordt donderdagavond de A2 tussen Born en Roosteren richting het noorden afgesloten.

Ongeval Ruitersbaan Roosteren (12 sep 2020)
Busje botst tegen straatnaambord: twee lichtgewonden

Een man en een vrouw zijn zaterdagavond lichtgewond geraakt, nadat ze in Roosteren met een busje tegen een straatnaambord botsten.

Politiecontrole lasergun
Vier hardrijders rijbewijs kwijt na politiecontrole

Vier bestuurders kunnen naar hun rijbewijs fluiten na een politiecontrole in de omgeving van Roosteren en Maasbracht afgelopen zaterdag.

Gaslekkages lekkages gas enexis roermond roosteren venlo neer (15 jun 2020)
Vier gaslekken in anderhalf uur: 'Toevalstreffers'

De Limburgse brandweer is maandag in anderhalf uur tijd vier keer uitgerukt voor gaslekkages. "Dat komt bijna nooit voor", laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Bus, lijnbus, België, De Lijn
Vlaamse bussen gaan weer de grens over

Vlaamse bussen steken vanaf deze week weer de grens over. Daardoor is onder meer Maastricht weer bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit België, en omgekeerd.

jos hessels johan tollenaere vlaggen actie echt susteren roosteren maaseik (10 mei 2020)
Burgemeesters voeren actie tegen grenssluiting

De burgemeesters van Echt-Susteren en Maaseik willen een einde aan de grenssluiting tussen hun gemeenten.

Schietpartij helikopterkaping bevrijdingsactie Roosteren 11 okt 2017
Eisen tot 9 jaar celstraf in hoger beroep helikopterzaak

In hoger beroep heeft het Openbaar Ministerie (OM) woensdag opnieuw celstraffen tot negen jaar geëist tegen negen mannen die in oktober 2017 een helikopter zouden hebben willen kapen om crimineel Benaouf A. uit de gevangenis van Roermond te bevrijden.

Schietpartij helikopterkaping bevrijdingsactie Roosteren 11 okt 2017
OM wijzigt aanklachten helikopterkapers

Bij het begin van het hoger beroep in de helikopterzaak werd maandag bekend dat het Openbaar Ministerie zeven van de negen aanklachten heeft gewijzigd.

Geschaarde vrachtwagen Roosteren 3 feb 2020
Geschaarde truck op A2: rijstroken dicht en veel vertraging

Op de A2 bij Roosteren is een vrachtwagen door een nog onbekende oorzaak geschaard. Vervolgens is hij tegen de vangrail tot stilstand gekomen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten