Overslaan en naar de inhoud gaan

Rookoverlast nablussen Peelbrand: ramen en deuren dicht

Geplaatst opvrijdag 24 april 2020 - 6:43

Veiligheidsregio Limburg-Noord meldt vrijdagochtend rookoverlast in de omgeving waar de afgelopen dagen de grote Peelbrand heeft gewoed.

Met name inwoners van Meijel, Panningen Beringe, Grashoek en Sevenum krijgen het advies om ramen en deuren gesloten te houden als zij rookoverlast ervaren. Ook is het verstandig om ventilatiesystemen uit te schakelen.

Nablussen
"Er zijn geen gevaarlijke concentraties gemeten", laat een woordvoerder van de Veiligheidsregio weten. De overlast wordt veroorzaakt door het nablussen van de brand in de Deurnese Peel. Bij deze natuurbrand die maandag uitbrak, de grootste ooit in Nederland, is ongeveer 800 hectare natuurgebied verwoest.

Lees ook: Video: Bekijk de gevolgen van de verwoestende Peelbrand

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen