Protest gevangenis Sittard PI (7 mei 2020)

Roze rookbommen in gevangenis waren 'ludieke actie'

De gevangenis in Sittard heeft het onderzoek afgerond naar het rookbom-incident van vorige maand. Het blijkt inderdaad te gaan om een 'ludieke actie', om te vieren dat een gevangene vader wordt.

Gevangenis cel PI bajes Sittard
Zes Sittardse gevangenen gestraft na rookbom-incident

Zes gevangenen, die donderdag betrokken waren bij een protestactie in de Sittardse bajes, zijn gestraft door de directie.

Protest gevangenis Sittard PI (7 mei 2020)
Rookbom-incident in gevangenis mogelijk om babyfeestje

De gevangenis in Sittard onderzoekt of de rookbommen die donderdagmiddag over de gevangenismuur zijn gegooid, iets te maken hebben met heugelijk familienieuws. Een van de gevangenen wordt namelijk vader.

Rookbom Roda JC tegen MVV
Derby tussen Roda en MVV tijdelijk stilgelegd door vuurwerk

De Limburgse derby tussen Roda JC en MVV werd zondag tijdelijk stilgelegd. Fans gooiden rookbommen op het veld en schoten vuurwerk af.

Vuurwerkgooiende MVV-fan krijgt tijdelijk stadionverbod

Een MVV-supporter die vorige week vrijdag tijdens de wedstrijd tegen de Graafschap vuurwerk heeft afgestoken, heeft een tijdelijk stadionverbod gekregen.

Rookbom Kerkrade (19 november 2015)
Bewoner lichtgewond door rookbom in Kerkrade

Een bewoner van een woning aan de Ons Limburgstraat in Kerkrade is donderdagavond lichtgewond geraakt door een rookbom.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten