Overslaan en naar de inhoud gaan

Rook in garage leidt naar brandende auto

Geplaatst opzondag 26 mei 2019 - 16:05

Rook uit een garage in Gulpen heeft de gealarmeerde brandweer geleid naar een brandende auto.

Rond 12:30 uur kwam er een melding vanaf de Dwarsstraat in Gulpen, meldt Brandweer Mechelen op Facebook.

Garageboxen
Ter plaatse bleek de rook te komen uit een van de garageboxen aan de naastgelegen Dominee de Beaufortstraat. De brandweer opende de garage en trof een geparkeerde auto aan die vlam had gevat. Om de auto goed te kunnen blussen, trokken de hulpverleners het voertuig met een lier naar buiten.

Openbreken
Om ervan overtuigd te zijn dat de brand zich niet naar de naastgelegen garage zou verspreiden, werd die door de brandweer opengebroken.

Schade afhandelen
Na de bluswerkzaamheden is het incident overgedragen aan de woningstichting en de Salvage coördinator. Zij zorgen voor het afhandelen van de schade.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen