Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Rook in garage leidt naar brandende auto

Geplaatst opzondag 26 mei 2019 - 16:05

Rook uit een garage in Gulpen heeft de gealarmeerde brandweer geleid naar een brandende auto.

Rond 12:30 uur kwam er een melding vanaf de Dwarsstraat in Gulpen, meldt Brandweer Mechelen op Facebook.

Garageboxen
Ter plaatse bleek de rook te komen uit een van de garageboxen aan de naastgelegen Dominee de Beaufortstraat. De brandweer opende de garage en trof een geparkeerde auto aan die vlam had gevat. Om de auto goed te kunnen blussen, trokken de hulpverleners het voertuig met een lier naar buiten.

Openbreken
Om ervan overtuigd te zijn dat de brand zich niet naar de naastgelegen garage zou verspreiden, werd die door de brandweer opengebroken.

Schade afhandelen
Na de bluswerkzaamheden is het incident overgedragen aan de woningstichting en de Salvage coördinator. Zij zorgen voor het afhandelen van de schade.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen