Overslaan en naar de inhoud gaan

Rooijakkers eindigt als veertiende in Luxemburg

Geplaatst opzondag 2 mei 2021 - 18:44

Pauliena Rooijakkers is als veertiende geƫindigd in het algemeen klassement van het festival Elsy Jacobs.

In de slotrit van zondag finishte de renster uit Venray als 23ste.

Garnich
Net als in de etappe van zaterdag stond er een heuvelrit op het programma voor de rensters in Luxemburg. Ditmaal in en rond Garnich. Een groep van dertig rensters bleef in de finale over, onder hen ook klassementsleidster Emma Norsgaard. In de sprint in de straten van Garnich was het Norsgaard die in haar gele leiderstrui de snelste was. Het was haar tweede dagsucces, na haar ritzege op zaterdag. De Italianen Confalonieri en Bertizzolo werden tweede en derde. Rooijakkers sprintte niet mee om de zege en werd 23ste.

Door de dagzege stelde Emma Norsgaard haar eindzege veilig in de Luxemburgse etappekoers, die vrijdag begon met een proloog. Rooijakkers eindigt uiteindelijk als veertiende op 26 seconden van de Deense renster.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen