Overslaan en naar de inhoud gaan

Rondzwervende hond gevangen: baasje is nog zoek

Geplaatst opmaandag 19 augustus 2019 - 10:01

De loslopende hond die de afgelopen dagen in Heythuysen, Baexem en Neer werd gesignaleerd, is gevangen en naar een tijdelijke opvang overgebracht.

De viervoeter liep al dagen moederziel alleen rond en liet zich erg moeilijk vangen.

Niet geregistreerd
Medewerkers van Stichting Friends4Dogs zijn ruim 32 uur bij een maisveld in Heythuysen bezig geweest om langzaam het vertrouwen van de hond te winnen en hem zo te vangen.

De hond van het boerboel-ras had wel een chip, maar deze was niet geregistreerd. Van het baasje ontbreekt dus nog ieder spoor. De rechtmatige eigenaar kan zich bij de stichting melden.

Lees ook: Hond al dagen op zoek naar baas in Leudal

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen