Overslaan en naar de inhoud gaan

Rondzwervende hond gevangen: baasje is nog zoek

Geplaatst opmaandag 19 augustus 2019 - 10:01

De loslopende hond die de afgelopen dagen in Heythuysen, Baexem en Neer werd gesignaleerd, is gevangen en naar een tijdelijke opvang overgebracht.

De viervoeter liep al dagen moederziel alleen rond en liet zich erg moeilijk vangen.

Niet geregistreerd
Medewerkers van Stichting Friends4Dogs zijn ruim 32 uur bij een maisveld in Heythuysen bezig geweest om langzaam het vertrouwen van de hond te winnen en hem zo te vangen.

De hond van het boerboel-ras had wel een chip, maar deze was niet geregistreerd. Van het baasje ontbreekt dus nog ieder spoor. De rechtmatige eigenaar kan zich bij de stichting melden.

Lees ook: Hond al dagen op zoek naar baas in Leudal

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen