Tom Dumoulin

Dumoulin zakt weg op wereldranglijst UCI

Wielrenner Tom Dumoulin heeft na de voor hem zo teleurstellend verlopen Ronde van Italië een duikeling gemaakt op de wereldranglijst van de internationale federatie UCI.

Tranen bij voorzitter van fanclub Tom Dumoulin

De teleurstelling is groot bij iedereen die wielrenner Tom Dumoulin een warm hart toedraagt; de Maastrichtenaar moest afstappen in de Ronde van Italië vanwege een blessure. Bij zijn fanclub vloeiden tranen.

Tom Dumoulin in de Giro 2019
Dumoulin: stressvol dagje

Tom Dumoulin kon zich goed voorstellen dat de derde etappe van de Giro d'Italia voor de tv-kijker niet bepaald boeiend was verlopen.

Tom Dumoulin finisht in buik peloton en blijft vijfde

Fernando Gaviria heeft de derde etappe van de Ronde van Italië gewonnen. De Colombiaan kwam na Elia Viviani over de streep, maar de Italiaan werd wegens foutief sprinten gediskwalificeerd.

Tom Dumoulin als 20e over de streep in tweede etappe

Tom Dumoulin is zondag als twintigste over de streep gekomen in de tweede etappe van de Giro d'Italia.

Roze trui gaat op eerste dag aan neus Dumoulin voorbij

Tom Dumoulin heeft op de eerste dag van de Giro d'Italia niet de roze trui weten te pakken. Het is concurrent Primoz Roglic die de snelste tijd neerzette.

Kop is eraf: Tom Dumoulin zet eerste richttijd neer

Tom Dumoulin heeft de eerste etappe van de Giro d'Italia erop zitten. Hij ging als eerste van start in de 8 kilometer lange klimtijdrit. De Maastrichtenaar deed er 13 minuten en 22 seconden over.

Dumoulin: 'Giro aftrappen, best cool'

Tom Dumoulin begint zaterdag om 16:50 uur als eerste renner aan de klimtijdrit waarmee de Giro d'Italia in Bologna in gang wordt gezet.

Dumoulin start als eerste in tijdrit Giro

Wielrenner Tom Dumoulin opent zaterdag in Bologna de individuele tijdrit waarmee de 102e editie van de Ronde van Italië begint.

Dumoulin mist ook Tusveld in Giro

Tom Dumoulin moet het volgende maand in de Ronde van Italië doen zonder de hulp van Martijn Tusveld.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten