Teunissen houdt geen stand in kopgroep Tour de France

Simon Yates heeft de eerste Pyreneeënrit in de Tour de France gewonnen. Teunissen maakte lang deel uit van de kopgroep, maar kon geen stand houden.

Vierde etappezege Jumbo-Visma: 'Het gaat wel lekker zo'

Jumbo-Visma, het team van ploegleider Frans Maassen uit Haelen, heeft de vierde etappezege in de Ronde van Frankrijk binnen.

Poels voorkomt tijdsverlies Thomas in de Tour

Thomas de Gendt heeft de achtste etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen.

Sagan wint etappe; Dumoulin blijft zevende in Tour

De Slowaak Peter Sagan heeft de vijfde etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen. Tom Dumoulin handhaafde zich op de zevende plaats in het algemeen klassement.

ANP
Dumoulin kan favoriet Froome uitdagen in de Tour

Zitten er voldoende tijdritkilometers in het nieuwe etappeschema van de Tour de France? Dan gaat Tom Dumoulin viervoudig winnaar Chris Froome uitdagen.

'Organisatie Tour wil Tom Dumoulin in 2018 aan de start'

"Ik denk dat de organisatie van de Tour volgend jaar toch graag Dumoulin aan de start willen hebben." Dat zei oud-renner en koersdirecteur van de Amstel Gold Race, Leo van Vliet zondag in de wielertalkshow Tour de L1mbourg op L1.

Dumoulin qua truien op gelijke hoogte met Pijnen

Wielrenner Tom Dumoulin mocht zondag na de vijftiende etappe in de Ronde van Italië voor de achttiende keer de leiderstrui van een van de drie grote wielerrondes aantrekken.

Oud-wielrenner Van Heeswijk was meer van de klassiekers

Voormalig wielrenner Max van Heeswijk heeft dan wel misschien ongeveer 60 overwinningen geboekt in zijn carrière, maar hij reed eigenlijk maar twee keer de Ronde van Frankrijk. Achteraf gezien, misschien een beetje jammer, maar echt spijt heeft de oud-coureur uit Baexem er niet van.

ANP
'Tom Dumoulin niet in de Tour de France'

Tom Dumoulin rijdt dit jaar niet in de Tour de France.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten