Tom Dumoulin Tour de Dumoulin stock (6 okt 2019)

Tom Dumoulin op koers voor debuut in Catalonië

De antibioticakuur die Tom Dumoulin moest volgen om van parasieten in zijn darmen af te komen, heeft aangeslagen. Daardoor lonkt een rentree in het profpeloton in de Ronde van Catalonië.

Tom Dumoulin
Deelname Giro d'Italia voor knecht van Dumoulin in gevaar

Wilco Kelderman is in de Ronde van Catalonië vrijdagmiddag lelijk ten val gekomen. Hierdoor is zijn deelname aan de Ronde van Italië onzeker geworden.

Wout Poels vierde in slotetappe Ronde van Catalonië

Wout Poels kwam zondag als vierde over de streep in de slotetappe van de Ronde van Catalonië. De rit, met start en finish in Barcelona, werd gewonnen door de Rus Alexei Tsatevitsj.

Pelotonsplek voor Poels in zesde etappe Catalonië

Wout Poels is in de zesde etappe van de Ronde van Catalonië in het peloton geëindigd.

Dumoulin houdt het voor gezien in Catalonië

Tom Dumoulin is woensdag tijdens de derde etappe afgestapt in de Ronde van Catalonië.

Pechvogel Tom Dumoulin urenlang vast op Frans vliegveld

Hij is eindelijk hersteld van het griepje dat hem aan de kant hield, maar even dreigde Tom Dumoulin de Ronde van Catalonië alsnog te missen.

Tom Dumoulin gewoon van start in Ronde van Catalonië

Tum Dumoulin begint maandag gewoon aan de Ronde van Catalonië.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten