stock quarantaine corona

PSV Vrouwen met vier Limburgse speelsters in quarantaine

De hele selectie en de begeleiding van PSV Vrouwen zijn voor onbepaalde tijd in quarantaine geplaatst, omdat meerdere leden van het team en de staf positief zijn getest op corona.

vrouwenvoetbal
Ook PSV-vrouwen krijgen cao

De voetbalsters van PSV beschikken vanaf komend seizoen over een cao. En dat is bijzonder. In Nederland is PSV pas de tweede club, na Ajax, met een cao voor vrouwen.

voetbal voetballen
Voetbalsters onder 19 uitgeschakeld voor hoofdprijs op EK

De Nederlandse voetbalsters onder 19 zijn uitgeschakeld voor de hoofdprijs op het EK in Glasgow.

Lynn Wilms helpt jonge Leeuwinnen met treffer aan WK-ticket

De Nederlandse voetbalvrouwen onder de 19 hebben de halve finale bereikt van het EK in Schotland. Het team verzekerde zich van de tweede plaats in de poule door met 4-0 te winnen van gastland Schotland.

Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
L1mburg Centraal: Limburgse lintjes weer uitgereikt

Donderdag in L1mburg Centraal: Limburgse lintjes uitgereikt, Rowwen Hèze wil Voorwaartsch, tompoucen bakken met Cas (met recept!), Xavier Maassen laat zijn Porsche grommen en meer Limburgs nieuws...

Oranje dames onder 19 moeten topfit zijn voor poulefase

Het Nederlandse vrouwenteam onder 19 met de Limburgse speelsters Romée Leuchter, Lynn Wilms en Janou Levels is geloot in groep A.

Nederlandse vrouwen onder 19 naar EK in Schotland

De Nederlandse voetbalvrouwen onder 19 hebben zich geplaatst voor de Europese Kampioenschappen. Zij wonnen in Uden met 2-1 van IJsland.

Oranjeleeuwinnenwelpen dichter bij EK-ticket

De Nederlandse voetbalsters onder 19 hebben hun tweede kwalificatiezege te pakken. Met deze tweede driepunter komen de jonge leeuwinnen dichterbij een EK-ticket voor Schotland.

Limburgse van grote waarde in flinke zege Oranje leeuwinnen

De Oranje dames O19 drukten woensdagavond hun klassenverschil met Bulgarije groot uit: het werd 6-0 in Groesbeek. De Schinveldse aanvalster Romée Leuchter was met twee goals bepalend in het duel.

Schinveldse tekent contract bij PSV

Romée Leuchter (18) uit Schinveld maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van het PSV-vrouwenteam.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten