Robin Frijns

Geen Formule E in Rome voor Robin Frijns

De racewedstrijd in de Formule E in Rome gaat op 4 april niet door.

Italiaanse titel lonkt voor Schuurs na spannende partij

Tennisster Demi Schuurs heeft zich met haar Duitse partner Anna-Lena Groenefeld geplaatst voor de eindstrijd van het WTA-toernooi van Rome. Schuurs en Groenefeld versloegen Hao-Ching Chan en Latisha Chan uit Taiwan na een 7-5, 6-7 en 10-3.

Schuurs met klinkende zege richting halve finale Rome

Tennister Demi Schuurs is doorgedrongen tot de halve finales van het dubbelspel in Rome.

Schuurs en Grönefeld naar kwartfinales in Rome

Demi Schuurs heeft zich bij het WTA-Masterstoernooi in Rome met haar partner Anna-Lena Grönefeld geplaatst voor de kwartfinales.

Rome wil andere kandidaat-bisschoppen Roermond zien

De verdeeldheid over de nieuwe bisschop van Roermond lijkt verder te gaan dan de stad zelf. In Rome is namelijk de lijst met kandidaat-bisschoppen afgewezen.

Opnieuw dubbelsucces voor Schuurs: finale in Rome

Tennisster Demi Schuurs heeft met haar Australische dubbelpartner Ashleigh Barty de finale gehaald op het graveltoernooi van Rome.

Demi Schuurs naar halve finales WTA-dubbelspel in Rome

Tennisster Demi Schuurs heeft in Rome de halve finales bereikt.

Mogelijke oplossingen voor 'meeuwenprobleem' bij bloemen

Het ophangen van een silhouet van een roofvogel zou kunnen voorkomen dat meeuwen aan de haal gaan met bloemen, zoals dit weekend op het Sint-Pietersplein in Rome gebeurde.

Meeuwen vernielen Nederlandse bloemen in Rome

Op het Sint Pietersplein in Rome is in de nacht van zaterdag op zondag een deel van de Nederlandse bloemen vernield door meeuwen.

Pasen
Strenge veiligheidsmaatregelen in Rome bij pauselijke zegen

De veiligheidsmaatregelen in Rome waar bloemist Paul Deckers uit Posterholt volop bezig is met de aankleding van het Sint Pietersplein, zijn gigantisch.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten