Overslaan en naar de inhoud gaan

Romantisch huwelijksaanzoek tijdens Alpe d'HuZes

Geplaatst opdonderdag 4 juni 2015 - 14:51

Een romantisch moment op de Alpe d'Huez. Ward Ensink uit Epen ging donderdagmiddag tijdens de Alpe d'HuZes op de knieën voor zijn vriendin Sabine.

Zij kwam bezweet en buiten adem over de finish nadat ze de berg opgefietst was. Terwijl L1-verslaggeefster Kim Langeslag Sabine interviewde, deed Ward het aanzoek. Onder luid gejuich van omstanders zei ze volmondig 'ja'.

Alpe d'HuZes
Sabine doet mee met Alpe d'HuZes ter nagedachtenis aan haar zus. Zij overleed in 1999 op 25-jarige leeftijd aan kanker.

Duizenden sporters beklimmen donderdag de magische berg Alpe d'Huez in de strijd tegen kanker. Deelnemers gaan hardlopend, wandelend of fietsend maximaal zes keer de berg op om zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Opbrengst
Met de opbrengst wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen.

Lees ook: LIVE: Alpe d'HuZes 2015

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Beste wijngaard ligt in Vijlen
Wijngaarden Vijlen en Epen krijgen hun goud
Onderzoek naar gastvrijheid in Zuid-Limburg
Ondernemers Epen werken aan nieuw toeristisch infopunt
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen