Overslaan en naar de inhoud gaan

Romantisch carnaval: huwelijksaanzoek in de optocht

Geplaatst opmaandag 27 februari 2017 - 16:20

Een onverwacht romantisch moment maandagmiddag in de optocht van Kerkrade.

Romano Claus ging midden op de Markt op zijn knieën voor zijn vriendin Wendy Becholtz, en vroeg haar ten huwelijk. Het Brunssumse stel liep in de Jroeëse Tsóg mee met de vriendengroep De Jraater Eechjes, startnummer 107.

Nietsvermoedend
Voor het stadhuis vroeg presentatrice Patty van de Weerdt plotseling de aandacht van de nietsvermoedende Wendy. Romano kreeg de microfoon en vroeg zijn vriendin of ze met hem wilde trouwen. Tot groot enthousiasme van de groep en het publiek eromheen was haar antwoord kort maar krachtig: ja!

Bezegeld
Het romantische moment werd ter plekke bezegeld met een verlovingsring die Romano bij Wendy om de vinger schoof, en met een hartstochtelijke kus. En verder ging het, in de optocht.

Hele optocht
De hele optocht van Kerkrade nog eens rustig bekijken? Dat kan hier.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Carnavalskoorts is het grootst in Venlo en Venray
Fors meer inbraken in Mijnstreek tijdens carnaval
Laatste stuiptrekkingen carnaval met Halfvastentochten
Video: Jo Palmen mikpunt van spot in optocht Brunssum
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen