Overslaan en naar de inhoud gaan

Romantiek op televisie: aanzoek tijdens Tour de L1mbourg

Geplaatst opzaterdag 27 juli 2019 - 19:28

De voorlaatste aflevering van Tour de L1mbourg heeft een romantisch tintje gekregen. Vaste tafelgast Gert Jakobs deed zijn vriendin tijdens de uitzending in Venray een huwelijksaanzoek.

De analist uit Emmen, al jaren een vast gezicht van de show, deed 'gewoon' mee tijdens de uitzending. Vlak voor het einde ging Jakobs op de knieën.

Beetje laag, beetje hoog
Jakobs kreeg een voorzetje van Sander Kleikers, die sprak over Parijs en 'de stad van de liefde'. Dat was het seintje voor de sidekick om naar zijn geliefde te lopen. Het deed hem duidelijk veel. "Zo, nu zit ik zonder woorden... We kennen elkaar nu tien maanden en het is net de Tour. Een beetje laag, een beetje hoog." Hij vervolgde zijn liefdesverklaring in een mix van de Duitse en Engelse taal. "I love you. Heike, wills du meine Frau werden?" De geëmotioneerde Heike zei zonder twijfelen 'ja'.

Elf grote rondes
Jakobs is een oud-wielrenner die zelf vijf keer de Tour de France reed en vier keer over de streep kwam in deze ronde. Hij reed ook eenmaal de Giro d'Italia en vijf keer de Vuelta in Spanje. In 1984 kwam de knecht ook in actie tijdens de Olympische Spelen in Amerika.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen