Musical krijgt romantisch einde met huwelijksaanzoek

De musical 'Single Camping' in het theater aan het Vrijthof in Maastricht kreeg zaterdagavond een romantisch einde.

Pas uitgeroepen prins vraagt vriendin ten huwelijk

Carnaval en romantiek kunnen prima hand in hand gaan. Dat bleek zaterdagavond bij de uitroeping van de prins in Tegelen.

Globetrotter Floortje Dessing vindt liefde in Maastricht

Als televisiepresentatrice reist Floortje Dessing de hele wereld af, maar ze lijkt de liefde nu te hebben gevonden in Maastricht.

Meer romantiek in achtbaan: derde aanzoek Toverland

Pretpark Toverland in Sevenum is het decor voor romantiek. Al voor de derde keer wordt het attractiepark gebruikt voor een huwelijksaanzoek.

Groove Garden: Romantiek backstage met DJ Flow Real

Dat DJ Flow Real al helemaal opgezweept aan zijn set begint, ligt behalve aan de vibe op Groove Garden ook aan de romantiek.

VVV organiseert stadswandeling voor tortelduifjes

Kun je niet wachten op Valentijsdag, dan kun je in Roermond op 11 februari al een romantische wandeling maken met die georganiseerd wordt door de VVV.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten