Overslaan en naar de inhoud gaan

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit de roulatie door ziekte

Geplaatst opdinsdag 31 oktober 2017 - 17:31

Sam Schröder, de beste rolstoeltennisser ter wereld in de categorie junioren, moet voorlopig stoppen met tennissen.

De 17-jarige sporter uit Geleen heeft recent te horen gekregen dat hij darmkanker heeft. Dat heeft hij zelf via Facebook bekendgemaakt.

Geen deelname
"In verband met de langdurige behandeling moet ik mijn tenniscarrière tijdelijk stoppen", schrijft ​Schröder. Hij doet dus niet mee aan de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters die in november plaatsvinden in Bemmel. Ook aan de Singles Masters in Groot-Brittannië kan hij niet deelnemen.

Lees ook: Burgemeester neemt het op tegen rolstoeltennisser

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen