Sam Schröder RG IMG_9304

Sam Schröder wint dubbelfinale op Roland Garros

Sam Schröder kan met een zege op Roland Garros op zak naar huis terugkeren.

Rolstoeltenisser Sam Schroder_250920DSC_5909
Grandslamwinnaar Sam Schröder in zonnetje gezet

Rolstoeltennisser Sam Schröder is door de gemeente Sittard-Geleen op zijn verjaardag in het zonnetje gezet voor het winnen van de US Open.

Sam schroder schröder rolstoeltennisser (7 aug 2020)
Grandslamwinnaar Sam Schröder mag ook naar Roland Garros

Rolstoeltennisser Sam Schröder kan binnenkort ook op het toernooi van Roland Garros een gooi naar een grandslamzege doen.

Sam Schröder winnaar US Open
De vlag uit, de cup in handen: Sam Schröder is weer thuis

Sam Schröder is, met grandslamzege op zak, weer thuis. "Maar het zal nog wel een paar dagen duren totdat ik het besef", zegt de rolstoeltennisser.

Sam Schröder
Eerste Grand Slam-titel voor Sam Schröder

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen heeft de Quad-finale in het herenenkel van de US Open gewonnen. Het is zijn eerste zege in een Grand Slamtoernooi. Hij had zich daarvoor met een wildcard geplaatst.

Sam schroder schröder rolstoeltennisser (7 aug 2020)
Sam Schröder finalist op US Open

Sam Schröder heeft na de finale in het dubbelspel ook de eindstrijd van het enkelspel van de US Open bereikt.

sam schroder schröder (7 aug 2020)
Sam Schröder debuteert op US Open: 'Superblij'

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen maakt zijn debuut op een grandslamtoernooi. De sporter heeft een wildcard weten te bemachtigen voor de US Open, zo laat hij vrijdagavond weten.

Sam Schroder 2
Schröder betrokken bij doorgaan US Open rolstoelers

De organisatie van de US Open heeft Sam Schröder en een aantal andere toppers in het rolstoeltennis geraadpleegd over het toernooi.

Sam Schroder 2
Sam Schröder vindt gedrag Djokovic onbegrijpelijk

Rolstoeltennisser Sam Schröder vindt het gedrag waarmee collega-tennisser Novak Djokovic het coronavirus heeft opgelopen, onbegrijpelijk.

sam schroder
Sam Schröder krijgt onverwacht steun op weg naar Tokyo

Rolstoeltennisser Sam Schröder krijgt op weg naar zijn Olympische droom onverwachte financiële steun van Tennisclub Munstergeleen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten