VVD Weert niet blij met terugkeer meppend raadslid

De VVD in Weert is niet blij met de terugkeer van de voor mishandeling veroordeelde oud-fractiegenoot Rolf Zincken in de gemeenteraad.

Meppend raadslid Zincken begint eigen partij

Rolf Zincken, het door de VVD in Weert aan de kant gezette raadslid, gaat een eigen partij beginnen.

'Veroordeelde Zincken mag raadslid blijven'

Hoewel raadslid Rolf Zincken is veroordeeld mag hij gewoon in de gemeenteraad in Weert blijven zitten.

60 uur werkstraf voor meppend raadslid Zincken

Voormalig VVD-raadslid Rolf Zincken uit Weert is donderdag veroordeeld tot een werkstraf van 60 uur.

Slaand raadslid voor rechter ondanks schikking

Raadslid Rolf Zincken uit Weert staat voor de politierechter voor mishandeling van plaatsgenoot Eric Adams, hoewel volgens zijn advocaat een schikking is getroffen.

Slaand raadslid uit Weert voor de rechter

Voormalig VVD-raadslid Rolf Zincken uit Weert moet zich op 28 april voor de politierechter in Roermond verantwoorden voor mishandeling en het plegen van verzet bij aanhouding.

Meppend raadslid per direct uit VVD-fractie Weert gegooid

Gemeenteraadslid Rolf Zincken uit Weert is door de VVD in zijn woonplaats per direct uit de gemeenteraadsfractie gezet. Dat laat de VVD in Weert weten.

Meppend raadslid stapt uit RvC woningstichting Nederweert

Het Weertse gemeenteraadslid Rolf Zincken, die eind december werd opgepakt na de mishandeling van een stadgenoot, stapt op uit de Raad van Commissarissen van Woning Stichting Nederweert.

Woningvereniging schorst meppend raadslid Weert

De raad van commissarissen (rvc) van de Woningvereniging Nederweert heeft voorzitter Rolf Zincken geschorst.

Schadeclaim tegen VVD-raadslid Weert na mishandeling

Eric Adams, de Weerter ondernemer die onlangs tijdens een feest in de Paterskerk in zijn woonplaats werd mishandeld door Rolf Zincken, gaat bij het VVD-raadslid een schadeclaim indienen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten