Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roland van Vliet: 'Verzijlbergh komt er goed vanaf'

Geplaatst opdinsdag 19 april 2016 - 15:34

Het Limburgse Kamerlid Roland van Vliet vindt het jammer dat onduidelijk blijft wat exact de verantwoordelijkheid was van oud-Servatius directeur Leks Verzijlbergh in de kwestie van de Campus Maastricht.

Verzijlbergh en de woningcorporatie hebben een schikking getroffen waardoor er geen rechtszaak komt over het debacle rondom de Campus. Servatius verloor 67 miljoen euro door het project.

Lees ook: Servatius schikt met Leks Verzijlbergh

Misstanden
Roland van Vliet was de voorzitter van de parlementaire enquêtecommissie die misstanden bij woningcorporaties onderzocht. "Ik zou zeggen dat deze mijnheer er goed vanaf komt. Het voelt niet goed en laat een rare smaak achter in mijn mond. Ik vind het jammer dat allerlei procedures nu stoppen. De huurders van Servatius hadden wellicht ook duidelijkheid willen hebben over wat nou volgens de rechter exact de verantwoordelijkheid was van deze directeur. "

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Zware kritiek op Verzijlbergh in corporatie-rapport
Leks Verzijlbergh is zich van geen kwaad bewust
Rechter: Kritisch rapport Verzijlbergh 'onder de maat'
ANP
Servatius schikt met Leks Verzijlbergh
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen