Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roland van Vliet: 'Verzijlbergh komt er goed vanaf'

Geplaatst opdinsdag 19 april 2016 - 15:34

Het Limburgse Kamerlid Roland van Vliet vindt het jammer dat onduidelijk blijft wat exact de verantwoordelijkheid was van oud-Servatius directeur Leks Verzijlbergh in de kwestie van de Campus Maastricht.

Verzijlbergh en de woningcorporatie hebben een schikking getroffen waardoor er geen rechtszaak komt over het debacle rondom de Campus. Servatius verloor 67 miljoen euro door het project.

Lees ook: Servatius schikt met Leks Verzijlbergh

Misstanden
Roland van Vliet was de voorzitter van de parlementaire enquêtecommissie die misstanden bij woningcorporaties onderzocht. "Ik zou zeggen dat deze mijnheer er goed vanaf komt. Het voelt niet goed en laat een rare smaak achter in mijn mond. Ik vind het jammer dat allerlei procedures nu stoppen. De huurders van Servatius hadden wellicht ook duidelijkheid willen hebben over wat nou volgens de rechter exact de verantwoordelijkheid was van deze directeur. "

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Zware kritiek op Verzijlbergh in corporatie-rapport
Leks Verzijlbergh is zich van geen kwaad bewust
Rechter: Kritisch rapport Verzijlbergh 'onder de maat'
ANP
Servatius schikt met Leks Verzijlbergh
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen