Gemeenteraadsverkiezingen 2018 stemmen stembureau Stadhuis Sittard

Kandidatenlijsten CDA en VVD definitief: niks veranderd

De kandidatenlijsten van CDA en VVD voor de Provinciale Statenverkiezingen van maart volgend jaar zijn ongewijzigd vastgesteld.

VVD: 'PVV-achtergrond Roland van Vliet speelde geen rol'

Voorzitter Onno Hoes van de VVD Regio Zuid zegt dat de PVV-achtergrond van Roland van Vliet 'niet specifiek' een rol heeft gespeeld bij het besluit om hem een 21e plaats aan te bieden op de lijst van de Limburgse VVD voor de provinciale statenverkiezingen van maart volgend jaar.

Roland van Vliet zegt lidmaatschap VVD op: 'Gediscrimineerd'

Oud-Tweede Kamerlid Roland van Vliet uit Venlo staat niet op de conceptlijst van de VVD voor de provinciale statenverkiezingen van maart volgend jaar.

Oud-Tweede Kamerlid Van Vliet wil Statenlid worden

Oud-Tweede Kamerlid Roland van Vliet uit Venlo wil voor de VVD lid worden van het Limburgs Parlement.

Van Vliet: 'Belastingdienst wordt heikel thema'

Oud-kamerlid Roland van Vliet uit Venlo denkt dat de hervormingen bij de Belastingdienst de komende jaren een heet hangijzer zullen worden in politiek Den Haag.

ANP
'Te veel mensen voeren toneelstukje op in de Kamer'

Roland van Vliet, die na 7 jaar de Tweede Kamer heeft verlaten, vindt dat te veel mensen in de Kamer een toneelstukje opvoeren en niet zichzelf zijn.

Lof voor vertrekkende Limburgse Kamerleden

Karin Straus uit Roermond is bij haar afscheid van de Tweede Kamer benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Roland van Vliet blijft hopen op rol binnen VVD

Roland van Vliet geeft de hoop op een rol binnen de VVD niet op.

Woningcorporaties in krimpgebieden vrijgesteld van heffing

Woningcorporaties in krimpgebieden zoals Limburg worden 20 jaar lang vrijgesteld van het betalen van een verhuurdersheffing.

Wilders veroordeeld? Drie voorspellingen op een rij

Vrijdag doet de rechtbank uitspraak in de zaak over de 'minder-Marokkanen'-uitspraak van PVV-leider Geert Wilders.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten