Sam Schröder RG IMG_9304

Sam Schröder wint dubbelfinale op Roland Garros

Sam Schröder kan met een zege op Roland Garros op zak naar huis terugkeren.

demi schuurs (30 okt 2019)
Schuurs in twee sets naar huis gestuurd op Roland Garros

De derde ronde is voor Demi Schuurs het eindstation gebleken op Roland Garros.

Demi Schuurs
Demi Schuurs voor het eerst naar derde ronde Roland Garros

Dubbelspecialiste Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft zich samen met haar Tsjechische partner Kveta Peschke verzekerd van een plek in de derde ronde van Roland Garros.

Demi Schuurs mondkapje
Schuurs met Amerikaanse partner in kwartfinale Straatsburg

Demi Schuurs heeft zich met Nicole Melichar geplaatst voor de kwartfinale van het WTA-tennistoernooi in Straatsburg.

Sam schroder schröder rolstoeltennisser (7 aug 2020)
Grandslamwinnaar Sam Schröder mag ook naar Roland Garros

Rolstoeltennisser Sam Schröder kan binnenkort ook op het toernooi van Roland Garros een gooi naar een grandslamzege doen.

Demi Schuurs uitgespeeld op Roland Garros

Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld zijn uitgeschakeld in het vrouwendubbel van Roland Garros. Het tweetal was in Parijs niet opgewassen tegen Ying-Ying Duan en Saisai Zheng. Het Chinese tweetal won met 6-3 en 6-2.

Demi Schuurs naar tweede ronde Roland Garros

Demi Schuurs heeft zich met veel moeite geplaatst voor de tweede ronde van het vrouwendubbelspel op Roland Garros.

Demi Schuurs bereidt zich voor op Roland Garros

Demi Schuurs en haar dubbelpartner Anna-Lena Grönefeld hebben het WTA-tennistoernooi van Neurenberg laten schieten om zich optimaal voor te bereiden op Roland Garros.

Demi Schuurs uitgeschakeld in dubbelspel Roland Garros

Demi Schuurs en Matwé Middelkoop zijn er op Roland Garros niet in geslaagd door te dringen tot de halve finales in het gemengd dubbelspel.

Demi Schuurs met dubbelpartner in kwartfinale Roland Garros

Demi Schuurs en haar dubbelpartner Matwé Middelkoop hebben de kwartfinale van het gemengd dubbel op Roland Garros bereikt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten