Overslaan en naar de inhoud gaan

Rol voor André Rieu in familiefilm ‘Code M’

Geplaatst opdonderdag 20 november 2014 - 21:02

André Rieu gaat een rol spelen in de familiefilm Code M. De violist uit Maastricht zal daarin te zien zijn als zichzelf.

Ook acteur Peter Paul Muller (bekend van Gooische Vrouwen) heeft een rol bemachtigd, zo werd donderdag bekendgemaakt.

Joes Brauwers
Ze gaan spelen naast onder meer Derek de Lint, Nina Wyss, Senna Borsato en de uit Bocholtz afkomstige Joes Brauers. De opnames voor de film van regisseur Dennis Bots (Oorlogsgeheimen), zijn in volle gang.

Code M
In Code M versmelt het historische verhaal van D’Artagnan, musketier aan het hof van Lodewijk XIV, met een hedendaagse ontdekkingstocht van een hechte vriendengroep. Distributeur Independent Films spreekt van een 'nog onbekend stuk Nederlandse geschiedenis'.

Kasteel Hoensbroek
Bij de film komt ook lesmateriaal beschikbaar en er komt een tweejarige tentoonstelling in Kasteel Hoensbroek over de geschiedenis van D’Artagnan, die na vele missies in Europa in Maastricht sneuvelde.

De film wordt mede geproduceerd door Roermondenaar Elbe Stevens. Code M gaat in juni volgend jaar in première.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Premiere code M Hoensbroek
'Code M is promotie voor Limburg'
Robert de Hoog, Raymond Thiry en Beau Schneider in Code M
Opnamen in Limburg voor speelfilm Code M
Code M gaat op 21 juni in première
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen