Overslaan en naar de inhoud gaan

Rokerige protestactie MVV onderzocht door KNVB

Geplaatst opmaandag 21 december 2015 - 20:11

De KNVB heeft het vuurwerkincident tijdens Sparta-MVV (6-0) van afgelopen vrijdag voorgelegd aan de aanklager.

"Die zal daar al dan niet een sanctie aan verbinden", zegt een woordvoerder van de voetbalbond. "Het onderzoek neemt altijd wel enige tijd in beslag, maar een uitspraak laat in dit geval mogelijk nog langer op zich wachten door de feestdagen."

Rookwolk
Het duel in Rotterdam werd na een uur voetbal een paar minuten stilgelegd door scheidsrechter ​Kamphuis, omdat een dichte rookwolk over het veld trok. Die was afkomstig uit het vak van de meegereisde MVV-supporters, die protesteerden tegen Fox Sports. Ze geven de betaalzender de schuld van de vele verschillende speeldagen en -tijden in de Jupiler League.

MVV wacht het onderzoek van de KNVB af. "De veiligheidscoördinatoren van beide clubs hebben een rapport geschreven. Dat is nu opgestuurd naar Zeist", aldus een woordvoerder van de Maastrichtenaren.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Vuurwerk Roda JC - MVV Maastricht (12 jan 2020)
Geldboete Roda JC wegens vuurwerk
KNVB tikt MVV op vingers: geen assistent
Henny Heuts assistent-trainer MVV
MVV-voorzitter woest over boete KNVB
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen