Hoofdofficier Limburgse OM verkast naar Antillen

Hoofdofficier van Justitie Roger Bos wordt procureur-generaal van de Nederlandse Antillen. Daaronder vallen CuraƧao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Ex-kamerlid en oud-politiechef onderzoeken OM Limburg

Voormalig Tweede Kamerlid Mirjam Sterk (CDA) en oud-korpschef uit Utrecht Peter Vogelzang leiden het onderzoek naar een vermeende angst- en afrekencultuur bij het Openbaar Ministerie in Limburg.

Toga advocaat
'OIO keek nog nooit naar misstanden binnen OM'

Het is nooit eerder voorgekomen dat mogelijke misstanden binnen het Openbaar Ministerie onderzocht worden door de Onderzoeksraad Integriteit en Overheid (OIO).

'Angstcultuur binnen OM Limburg'

De Onderzoeksraad Integriteit Overheid (OIO) onderzoekt of er sprake is van een angst- en afrekencultuur bij het Openbaar Ministerie (OM) in Limburg.

Officier was boos over kritiek in Valkenburgse zedenzaak

Officier van Justitie David van Kuppeveld was boos over de kritiek die hij kreeg op zijn optreden in de Valkenburgse zedenzaak.

Onduidelijk wie app hoofdofficier lekte naar krant

Het onderzoek dat het Openbaar Ministerie (OM) van Limburg heeft laten verrichten naar de eigen officieren van justitie, heeft niets opgeleverd.

Integriteitsonderzoek om gelekte app hoofdofficier

Het Openbaar Ministerie (OM) Limburg laat een integriteitsonderzoek verrichten naar de eigen officieren van justitie. Aanleiding daarvoor is een informatielek naar de Limburgse kranten.

Ouders Kimberly: 'Waar blijft compassie voor onze dochter?'

De spijtbetuiging van hoofdofficier van justitie Roger Bos in de Valkenburgse zedenzaak is verkeerd gevallen bij veel betrokkenen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV