Hoofdofficier Limburgse OM verkast naar Antillen

Hoofdofficier van Justitie Roger Bos wordt procureur-generaal van de Nederlandse Antillen. Daaronder vallen Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Ex-kamerlid en oud-politiechef onderzoeken OM Limburg

Voormalig Tweede Kamerlid Mirjam Sterk (CDA) en oud-korpschef uit Utrecht Peter Vogelzang leiden het onderzoek naar een vermeende angst- en afrekencultuur bij het Openbaar Ministerie in Limburg.

Toga advocaat
'OIO keek nog nooit naar misstanden binnen OM'

Het is nooit eerder voorgekomen dat mogelijke misstanden binnen het Openbaar Ministerie onderzocht worden door de Onderzoeksraad Integriteit en Overheid (OIO).

'Angstcultuur binnen OM Limburg'

De Onderzoeksraad Integriteit Overheid (OIO) onderzoekt of er sprake is van een angst- en afrekencultuur bij het Openbaar Ministerie (OM) in Limburg.

Officier was boos over kritiek in Valkenburgse zedenzaak

Officier van Justitie David van Kuppeveld was boos over de kritiek die hij kreeg op zijn optreden in de Valkenburgse zedenzaak.

Onduidelijk wie app hoofdofficier lekte naar krant

Het onderzoek dat het Openbaar Ministerie (OM) van Limburg heeft laten verrichten naar de eigen officieren van justitie, heeft niets opgeleverd.

Integriteitsonderzoek om gelekte app hoofdofficier

Het Openbaar Ministerie (OM) Limburg laat een integriteitsonderzoek verrichten naar de eigen officieren van justitie. Aanleiding daarvoor is een informatielek naar de Limburgse kranten.

Ouders Kimberly: 'Waar blijft compassie voor onze dochter?'

De spijtbetuiging van hoofdofficier van justitie Roger Bos in de Valkenburgse zedenzaak is verkeerd gevallen bij veel betrokkenen.

Roger Bos uitte harde kritiek op veroordeelde agent

De Limburgse hoofdofficier van justitie Roger Bos heeft in februari 2014 harde kritiek geuit op de vorige week wegens poging tot doodslag tot twee jaar veroordeelde Kerkraadse agent.

Justitie: acties tegen georganiseerde misdaad succesvol

De Limburgse hoofdofficier van justitie Roger Bos is ervan overtuigd dat de acties tegen de georganiseerde misdaad in de drie zuidelijke provincies nuttig zijn.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts