Overslaan en naar de inhoud gaan

Roertunnel tijdelijk verstopt na verkeersongeval

Geplaatst opzaterdag 2 februari 2019 - 7:34

De Roertunnel op de A73 is zaterdagochtend tijdelijk afgesloten, vanwege een verkeersongeval in de tunnel. Daardoor werd verkeer in noordelijke richting omgeleid.

Rijkswaterstaat adviseerde mensen die naar Venlo willen om via de A2 of de A67 te rijden.

Eén auto
Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt bij het ongeluk, of wat er precies is voorgevallen. Volgens Rijkswaterstaat was er één auto betrokken bij het ongeluk, dat rond 06:30 uur plaatsvond. Inmiddels is de tunnel weer open.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen