Overslaan en naar de inhoud gaan

Roertunnel in beide richtingen even dicht na ongeluk

Geplaatst opdinsdag 20 maart 2018 - 17:42

De Roertunnel van de A73 onder Roermond is in allebei de richtingen even dicht geweest vanwege een ongeval.

De aanrijding zelf gebeurde rond 17:20 uur in noordelijke richting.

Hulpdiensten
Die buis ging als eerste dicht, kort daarna werd ook de tunnelbuis richting Maasbracht afgesloten zodat de hulpdiensten bij de plek van het ongeluk kunnen komen. De betrokken voertuigen waren na ongeveer een kwartier zelf uit de tunnel, daarna werd de weg in allebei de richtingen weer vrijgegeven.

Zon
Oorzaak van het ongeluk is naar alle waarschijnlijkheid de laagstaande zon, die een van de betrokken chauffeurs verblindde op het moment dat hij de tunnel uit reed. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden ter plekke nagekeken.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op 1Limburg.nl/verkeer

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen