Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondse YouTuber behaalt twintig miljoen abonnees

Geplaatst opzondag 15 november 2020 - 8:32

Jelle van Vucht uit Roermond heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Hij heeft sinds vrijdag twintig miljoen abonnees op zijn kanaal.

De 24-jarige YouTuber is op het platform beter bekend onder zijn pseudoniem Jelly. In zijn video's becommentarieert Van Vucht computerspellen.

Luidkeels
Jelly speelt onder andere Minecraft en Grand Theft Auto (GTA). Daarbij geef hij luidkeels commentaar. De video's worden door miljoenen mensen bekeken en sinds vrijdag zijn er twintig miljoen mensen die als eerste een seintje krijgen als de Roermondenaar een nieuwe video publiceert.

Jaaroverzicht
Jelly heeft sinds 2014 een kanaal op het platform. In 2019 bereikte hij al de grens van tien miljoen abonnees. Dat jaar was hij ook te zien in het jaaroverzicht van YouTube.

Lees ook: Roermondse wereldster in beroemd YouTube-jaaroverzicht

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen