Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondse wethouder wint Vrouw in de Media Award

Geplaatst opdonderdag 8 februari 2018 - 15:30

De Roermondse wethouder Marianne Smitsmans heeft de 'Vrouw in de Media Award Limburg' gewonnen. Dit is een prijs voor vrouwen die zich hebben geroerd in de media.

De wethouder hield onder andere de sportvrouwen Lieke Martens en Demi Schuurs achter zich.

Top drie
Volgens 41 procent van de stemmers heeft Smitsmans het beste in de media geprofileerd. Ze wordt vooral geroemd om haar betrokkenheid zonder dat dit ten koste gaat van haar professionele houding en haar talent voor communicatie. De Maastrichtse ondernemer Nele Valkeneers eindigde met 37 procent op de tweede plaats. Lieke Martens ontving 8 procent van de stemmen en werd daarmee derde.

Lilianne Ploumen
De Maastrichtse oud-minister Lilianne Ploumen was in de race voor de landelijke Vrouw in de Media Award. Die prijs ging naar Annemarie Heite, woordvoerder project De Stille Beving.

Lees ook: Lilianne Ploumen genomineerd voor Vrouw in de Media Award

Eerdere winnaars
De award is een jaarlijkse prijs van mediaplatform VIDM en het sprekersbureau Zij Spreekt. De landelijke prijs ging eerder Neelie Kroes (2009), Femke Halsema (2010), Petra Stienen (2011), Tineke Ceelen (2012), Anky van Grunsven (2013), Wanda de Kanter (2014 en 2015) en Dafne Schippers (2016).

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen