Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondse wethouder wint Vrouw in de Media Award

Geplaatst opdonderdag 8 februari 2018 - 15:30

De Roermondse wethouder Marianne Smitsmans heeft de 'Vrouw in de Media Award Limburg' gewonnen. Dit is een prijs voor vrouwen die zich hebben geroerd in de media.

De wethouder hield onder andere de sportvrouwen Lieke Martens en Demi Schuurs achter zich.

Top drie
Volgens 41 procent van de stemmers heeft Smitsmans het beste in de media geprofileerd. Ze wordt vooral geroemd om haar betrokkenheid zonder dat dit ten koste gaat van haar professionele houding en haar talent voor communicatie. De Maastrichtse ondernemer Nele Valkeneers eindigde met 37 procent op de tweede plaats. Lieke Martens ontving 8 procent van de stemmen en werd daarmee derde.

Lilianne Ploumen
De Maastrichtse oud-minister Lilianne Ploumen was in de race voor de landelijke Vrouw in de Media Award. Die prijs ging naar Annemarie Heite, woordvoerder project De Stille Beving.

Lees ook: Lilianne Ploumen genomineerd voor Vrouw in de Media Award

Eerdere winnaars
De award is een jaarlijkse prijs van mediaplatform VIDM en het sprekersbureau Zij Spreekt. De landelijke prijs ging eerder Neelie Kroes (2009), Femke Halsema (2010), Petra Stienen (2011), Tineke Ceelen (2012), Anky van Grunsven (2013), Wanda de Kanter (2014 en 2015) en Dafne Schippers (2016).

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen