Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondse wereldster in beroemd YouTube-jaaroverzicht

Geplaatst opdinsdag 10 december 2019 - 11:17

Jelle van Vucht uit Roermond heeft een nieuwe mijlpaal te pakken: hij staat in het jaaroverzicht van YouTube.

De 23-jarige YouTuber is op het platform beter bekend onder zijn pseudoniem Jelly. Hij becommentarieert computerspellen.

Luidkeels commentaar
In het beroemde jaaroverzicht heeft YouTube fragmenten opgenomen die er volgens vele kijkers toe deden. Jelly speelt onder andere Minecraft en Grand Theft Auto (GTA) en geeft daarbij luidkeels commentaar. Daarmee werden de video's het afgelopen jaar volgens YouTube 2,5 miljard bekeken. De Roermondenaar bezet met de vierde plek niet de allerminste plek in het overzicht in de categorie beste bekeken creators.

Lees ook: 19-jarige Jelle uit Roermond wereldster op YouTube

Limburgse grootheden
Met 15,1 miljoen abonnees is hij het andere Limburgse YouTube-fenomeen Dylan Haegens uit Venray ruimschoots voorbij. De vlogger heeft 'maar' 1,72 miljoen abonnees. Jelly is ruim 4,5 jaar lid van YouTube. Haegens zit al zes jaar op de videogigant.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen