Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondse verdacht van verkrachting achtjarige dochter

Geplaatst opwoensdag 10 november 2021 - 11:50

Een vrouw (39) uit Roermond wordt verdacht van verkrachting van haar achtjarige dochter. Ook zou ze naaktfoto's en seksvideo's van al haar drie kinderen hebben gemaakt en verspreid.

Volgens de officier van justitie van de rechtbank in Assen, heeft de vrouw in de periode van 19 februari tot en met 16 juni 2021 in Roermond tientallen naaktfoto's en seksvideo's gemaakt van haar drie minderjarige kinderen. Ze heeft de beelden per WhatsApp gedeeld met een man uit Hoogeveen.

Gedwongen
De vrouw zegt dat ze werd gedwongen door de betreffende man (39). Zo is te lezen in Dagblad van het Noorden. De 39-jarige Drent zou haar aanwijzingen hebben gegeven in chatgesprekken wat zij bij haar kinderen moest filmen.

Bekentenis
"De moeder verklaart, zo stelt de officier, dat het klopt dat zij de kleding van haar dochtertje en twee zoons naar beneden heeft gedaan en daarna hun geslachtsdelen heeft gefilmd", schrijft de krant.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen