Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondse rector weg bij 'promotiefabriek' Tilburg

Geplaatst opwoensdag 17 oktober 2018 - 11:11

De uit Roermond afkomstige rector-magnificus van Tilburg University, Emile Aarts, stopt na zijn eerste termijn.

Een woordvoerder van de universiteit bevestigt dat na een bericht van universiteitskrant Univers. Over de reden van zijn keuze doet de universiteit geen mededelingen. De termijn van Aarts eindigt op 1 juni volgend jaar. Hij blijft wel als hoogleraar op het gebied van data science en innovatie verbonden aan de universiteit.

Promotiefabriek
Tilburg University kwam de afgelopen jaren diverse keren negatief in het nieuws vanwege hoge aantallen promoties en riante beloningen voor promotiebegeleiders. De universiteit werd in de media omgedoopt tot een 'promotiefabriek' die zoveel mogelijk winst probeert te maken. Intern en extern kreeg de rector kritiek dat hij niet doortastend genoeg heeft opgetreden tegen de omstreden werkwijze van de betrokkenen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen