Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondse loverboy moet dokken

Geplaatst opwoensdag 10 september 2014 - 11:44

De Roermondse loverboy Justin P. moet Justitie fors gaan betalen.

Het geld dat P. verdiende aan zijn loverboy-praktijken wil Justitie terugvorderen. De hoogte van het bedrag is vooralsnog onduidelijk. Eerst praat Justitie met de slachtoffers. Eventuele schadeclaims van de vrouwen worden meegenomen in de totale vordering. P.'s advocate Francoise Landerloo laat tegenover L1 weten dat het zou gaan om een bedrag tussen de 15- en 20.000 euro. De strafzaak dient begin december.

De Roermondenaar werd in maart van dit jaar veroordeeld tot drie jaar cel. Hij heeft daartegen hoger beroep aangetekend.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Jos van Rey
Van Rey brengt onverwachts bezoek aan 'staatsomroep' L1
Man uit Roermond toch niet vervolgd voor doden in drugslab
Rechtbank geeft extra uitleg over vonnis doodrijder
Teeven neemt petitie over doodrijder Meijel in ontvangst
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen