Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roermondse DJ Admin draait op eigen verjaardagsfeest

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 14:19

Economieleraar en DJ Admin heeft de bloemetjes buitengezet op zijn 31e verjaardag door zelf te draaien op zijn eigen feestje.

Rick Jansen, de echte naam van DJ Admin, verzorgde dit weekend zijn eigen muziek op party's in Maasbracht en Neer.

Voor de klas
Dat hij in het weekend in Nederland te bewonderen is, is inmiddels een uitzondering. Normaal bevindt hij zich namelijk achter de draaitafel in Zuid-Oost Azië. En doordeweeks staat hij gewoon voor de klas op het Philips van Horne College in Weert als leraar economie.

Rick gewoon Rick
Ondanks deze unieke combinatie, blijft de Roermondenaar er volgens vriend Ramon Gubbels nuchter onder. "Het mooie is, is dat Rick gewoon Rick is gebleven, ondanks dat hij al die reisjes maakt en die clubjes platdraait."

Jansen, die dinsdag 31 jaar wordt, hoopt in zijn nieuwe levensjaar een hit te scoren om bij de top van de dj's te kunnen horen. En het zou zomaar kunnen dat er een nummer komt met een van zijn jeugdidolen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen