Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roermondse DJ Admin draait op eigen verjaardagsfeest

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 14:19

Economieleraar en DJ Admin heeft de bloemetjes buitengezet op zijn 31e verjaardag door zelf te draaien op zijn eigen feestje.

Rick Jansen, de echte naam van DJ Admin, verzorgde dit weekend zijn eigen muziek op party's in Maasbracht en Neer.

Voor de klas
Dat hij in het weekend in Nederland te bewonderen is, is inmiddels een uitzondering. Normaal bevindt hij zich namelijk achter de draaitafel in Zuid-Oost Azië. En doordeweeks staat hij gewoon voor de klas op het Philips van Horne College in Weert als leraar economie.

Rick gewoon Rick
Ondanks deze unieke combinatie, blijft de Roermondenaar er volgens vriend Ramon Gubbels nuchter onder. "Het mooie is, is dat Rick gewoon Rick is gebleven, ondanks dat hij al die reisjes maakt en die clubjes platdraait."

Jansen, die dinsdag 31 jaar wordt, hoopt in zijn nieuwe levensjaar een hit te scoren om bij de top van de dj's te kunnen horen. En het zou zomaar kunnen dat er een nummer komt met een van zijn jeugdidolen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen