Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondse buizenbouwer zet mogelijk personeel op straat

Geplaatst opdonderdag 15 maart 2018 - 11:32

Buizenbouwer Sif uit Roermond overweegt om tijdelijke werknemers zonder vast contract op straat te zetten.

Het bedrijf denkt hierover na omdat het een moeilijk jaar verwacht. De funderingsspecialist heeft daarnaast afspraken gemaakt met banken om de schulden te verlagen.

Orders
Sif heeft het personeel in het eerste half jaar van 2018 nog hard nodig om ervoor te zorgen dat de huidige opdrachten op tijd af komen. Voor het tweede deel van het jaar blijven de orders volgens het bedrijf achter.

Lees ook: Buizenbouwer Sif presenteert solide jaarcijfers

In de race
De
Roermondse fabrikant is nog in de race voor enkele grote opdrachten. Als die niet doorgaan, is het bedrijf gedwongen om tijdelijk afscheid van personeel te nemen.

Sif heeft vestigingen in Roermond en Rotterdam. Er werken 615 mensen. Van hen zijn er 365 ingehuurd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen