Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondse buizenbouwer zet mogelijk personeel op straat

Geplaatst opdonderdag 15 maart 2018 - 11:32

Buizenbouwer Sif uit Roermond overweegt om tijdelijke werknemers zonder vast contract op straat te zetten.

Het bedrijf denkt hierover na omdat het een moeilijk jaar verwacht. De funderingsspecialist heeft daarnaast afspraken gemaakt met banken om de schulden te verlagen.

Orders
Sif heeft het personeel in het eerste half jaar van 2018 nog hard nodig om ervoor te zorgen dat de huidige opdrachten op tijd af komen. Voor het tweede deel van het jaar blijven de orders volgens het bedrijf achter.

Lees ook: Buizenbouwer Sif presenteert solide jaarcijfers

In de race
De
Roermondse fabrikant is nog in de race voor enkele grote opdrachten. Als die niet doorgaan, is het bedrijf gedwongen om tijdelijk afscheid van personeel te nemen.

Sif heeft vestigingen in Roermond en Rotterdam. Er werken 615 mensen. Van hen zijn er 365 ingehuurd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen