Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermonds hotel benoemd tot 'Hotel van het Jaar'

Geplaatst opdinsdag 7 november 2017 - 8:52

Hotel 'Het Arresthuis' in Roermond is door restaurantgids GaultMillau verkozen tot 'Hotel van het Jaar 2018'.

De award werd maandagavond uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. Eerder werd al bekend dat restaurant Damianz van het Arresthuis één van de snelste stijgers is in de nieuwe GaultMillau-gids.

Bijzonder
Rob Polman noemt, namens het Van der Valk-hotel, de uitverkiezing 'heel bijzonder' en een 'mooie erkenning'. "Zeker voor het team dat gepassioneerd met het vak bezig is. Het gebouw is één, de mensen die maken het!" zegt hij tegen horecaplatform Misset Horeca.

Gevangenis
GaultMillau is gecharmeerd van de manier waarop de oude gevangenis is omgebouwd tot hotel. "Het Arresthuis in Roermond straalt een warme sfeer uit. Engelman Architecten bouwde het complex met meer dan honderd cellen voor Van der Valk om tot een bijzonder hotel. De voormalige luchtplaats is nu een patio, de galerij in het cellenblok is nu een ruimte voor bruiloften en partijen", staat onder meer in de gids te lezen.

Snelle stijger
Restaurant Damianz van Hotel Het Arresthuis stoomt van twaalf punten door naar vijftien punten. Daarmee is het Roermondse restaurant één van de snelste stijgers in de nieuwe restaurantgids. Hoofdredacteur Jan van Lissum maakte dit nieuws donderdag al bekend.

Lees ook: Roermonds restaurant stijgt fors in Gault Millau-gids

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen