Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermonds hotel benoemd tot 'Hotel van het Jaar'

Geplaatst opdinsdag 7 november 2017 - 8:52

Hotel 'Het Arresthuis' in Roermond is door restaurantgids GaultMillau verkozen tot 'Hotel van het Jaar 2018'.

De award werd maandagavond uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. Eerder werd al bekend dat restaurant Damianz van het Arresthuis één van de snelste stijgers is in de nieuwe GaultMillau-gids.

Bijzonder
Rob Polman noemt, namens het Van der Valk-hotel, de uitverkiezing 'heel bijzonder' en een 'mooie erkenning'. "Zeker voor het team dat gepassioneerd met het vak bezig is. Het gebouw is één, de mensen die maken het!" zegt hij tegen horecaplatform Misset Horeca.

Gevangenis
GaultMillau is gecharmeerd van de manier waarop de oude gevangenis is omgebouwd tot hotel. "Het Arresthuis in Roermond straalt een warme sfeer uit. Engelman Architecten bouwde het complex met meer dan honderd cellen voor Van der Valk om tot een bijzonder hotel. De voormalige luchtplaats is nu een patio, de galerij in het cellenblok is nu een ruimte voor bruiloften en partijen", staat onder meer in de gids te lezen.

Snelle stijger
Restaurant Damianz van Hotel Het Arresthuis stoomt van twaalf punten door naar vijftien punten. Daarmee is het Roermondse restaurant één van de snelste stijgers in de nieuwe restaurantgids. Hoofdredacteur Jan van Lissum maakte dit nieuws donderdag al bekend.

Lees ook: Roermonds restaurant stijgt fors in Gault Millau-gids

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen