Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roermonds dj-duo maakt remix van Rowwen Hèze-klassieker

Geplaatst opdonderdag 8 juni 2017 - 18:48

Het Roermondse dj-duo Deepend gaat een remix maken van een klassieker van Rowwen Hèze.

Het duo is daarvoor gevraagd door Rowwen Hèze gitarist Theo Joosten in het L1 programma AvondGasten.

Voorkeur
Falco van den Aker en Bob van Ratingen van Deepend gaven er meteen de voorkeur aan om het nummer Blieve loepe van de groep uit America te remixen.

Deepend heeft onlangs een internationale award in de wacht gesleept met hun remix van het nummer Catch & Release van de Amerikaanse zanger Matt Simons. De dj's staan deze zomer op veel grote festivals.

Lees ook: Internationale award voor Roermonds dj-duo

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Schutterij Maasniel wint OLS 2014
Rowwen Hèze op OLS in Maasniel
November van Rowwen Hèze hoogst in top 2000
Buma Award voor remix Roermonds dj-duo
Internationale award voor Roermonds dj-duo
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen