Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondenaren aangehouden voor afpersing en chantage

Geplaatst opdinsdag 22 september 2020 - 10:35

De politie heeft dinsdag een 20-jarige en een 25-jarige man uit Roermond aangehouden voor afpersing en chantage.

Dat meldt de politie dinsdagochtend.

Fraude
Agenten kwamen de mannen op het spoor tijdens een onderzoek, nadat een aantal jonge slachtoffers of hun ouders zich bij de politie hadden gemeld. Volgens de politie moesten de slachtoffers onder bedreiging van geweld hun bank- en identiteitsgegevens en geld afgeven. Hiermee konden de daders fraude plegen.

Doorzoekingen
Dinsdag vonden er verschillende doorzoekingen plaats, waarna beide mannen in de boeien konden worden geslagen. Omdat het onderzoek nog loopt, kon een politiewoordvoerder niet bevestigen waar de doorzoekingen hebben plaatsgevonden.

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen