Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondenaar Selcuk Öztürk boos op Tof Thissen

Geplaatst opzaterdag 31 januari 2015 - 11:25

Selcuk Öztürk uit Roermond dreigt met juridische stappen tegen Eerste Kamerlid en toekomstig UWV-directeur Tof Thissen. Dat zegt hij in een interview met de Limburgse kranten.

Öztürk reageert hiermee op uitlatingen van Thissen in het L1-programma De Stemming.

Baantjes voor achterban
Thissen vertelde in het programma dat Öztürk als raadslid in Roermond baantjes voor zijn achterban probeerde te regelen. Thissen was daar op dat moment wethouder. Hij zou in die tijd 100 cv's van allochtonen uit Roermond hebben gekregen van Öztürk met de boodschap dat hij ze aan een baan moest helpen.

Öztürk doet dit af als onzin en vindt dat Thissen deze uitlatingen moet bewijzen. "Neemt hij het niet terug, onderneem ik juridische actie."

Uit PvdA-fractie gezet
Öztürk werd in november samen met Tunahan Kuzu uit de landelijke PvdA-fractie gezet. Sindsdien vormen de twee een eigen fractie in de Tweede Kamer en werken ze aan hun eigen politieke beweging.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Öztürk en Kuzu samen als groep in Kamer
Denk stapt naar rechter om naam en logo Denk
Partij van Kuzu en Öztürk moet op zoek naar nieuw logo
Tof Thissen stopt als Eerste Kamerlid
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen