Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermondenaar opgepakt voor overval op hotel in Vlodrop

Geplaatst opwoensdag 18 maart 2015 - 11:37

Een 38-jarige man uit Roermond is woensdagochtend opgepakt. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een hotel in Vlodrop in november vorig jaar.

Twee mannen overvielen het Hampshire Boshotel in Vlodrop op woensdag 26 november vorig jaar. Iets na één uur kwamen ze het gebouw binnen door te doen alsof ze gasten van het hotel waren.

Vastgebonden
Eenmaal binnen overrompelden de overvallers de bewaker en bonden hem vast. De man raakte hierbij niet gewond. De daders gingen er met een onbekende buit vandoor.

Onderzoek
Nadat de overvallers gevlucht waren, kon de bewaker alarm slaan. De politie startte direct een zoekactie in de omgeving, maar de daders werden toen niet gevonden.

Na intensief onderzoek van de recherche kon de verdachte uit Roermond achterhaald en aangehouden worden. Het onderzoek naar de overval is nog niet afgerond, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Lees ook: Overval op Boshotel Vlodrop

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gewapende overval in Vlodrop
Auto verraadt inbrekers Vlodrop
Gehandicapte Roermondenaar al enkele dagen vermist
Overval op Boshotel Vlodrop
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen