Overslaan en naar de inhoud gaan

Roermond zwemt voor strijd tegen hersentumoren

Geplaatst opzondag 8 april 2018 - 18:37

De opbrengst van de Roermond City Swim gaat komend jaar naar de Stichting Stop Hersentumoren. Dat heeft de organisatie dit weekend bekend gemaakt.

Afgelopen jaar ontving het Toon Hermans Huis Roermond 50.000 euro als opbrengst van de City Swim. Het Toon Hermans Huis zal ook komend jaar weer delen in de winst van het zwemevenement.

Onderwijs
De City Swim wil zich komend jaar ook nadrukkelijker profileren op middelbare scholen. Met de samenwerkende scholen in Midden-Limburg wordt een programma opgezet om scholieren voor te bereiden op de City Swim.

De City Swim in Roermond vindt komend jaar plaats op zaterdag 25 augustus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen